Corn spoon bread. Your family will love this one! The most well-known recipe is from Jiffy and is typically made from Jiffy corn muffin mix, butter, sour cream, eggs, canned corn, and canned creamed corn. In a medium saucepan, whisk together the milk, cornmeal and salt.
Melt butter in a saucepan and add whole kernel corn. Corn Spoon bread is a variety of cornbread that is intended to be eaten with a spoon. Fluffy, light and creamy, spoon bread is a mixture between a pudding and a souffle.
Lagi mencari ide resep corn spoon bread yang unik? Cara membuatnya memang tidak terlalu sulit namun tidak gampang juga. Kalau keliru mengolah maka hasilnya tidak akan memuaskan dan justru cenderung tidak enak. Padahal corn spoon bread yang enak seharusnya punya aroma dan rasa yang dapat memancing selera kita.
Banyak hal yang sedikit banyak mempengaruhi kualitas rasa dari corn spoon bread, pertama dari jenis bahan, lalu pemilihan bahan segar, hingga cara mengolah dan menyajikannya. Tidak usah pusing jika mau menyiapkan corn spoon bread yang enak di mana pun anda berada, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini dapat menjadi suguhan spesial.
Your family will love this one! The most well-known recipe is from Jiffy and is typically made from Jiffy corn muffin mix, butter, sour cream, eggs, canned corn, and canned creamed corn. In a medium saucepan, whisk together the milk, cornmeal and salt.
Nah, kali ini kita coba, yuk, ciptakan corn spoon bread sendiri di rumah. Tetap dengan bahan sederhana, hidangan ini dapat memberi manfaat untuk membantu menjaga kesehatan tubuh kita. Anda bisa menyiapkan Corn spoon bread menggunakan 0 jenis bahan dan 3 langkah pembuatan. Berikut ini cara dalam menyiapkan hidangannya.
Bahan-bahan dan bumbu yang dibutuhkan untuk pembuatan Corn spoon bread:
Its base is made with cornmeal and milk which makes for a silky-smooth texture. In a large skillet, heat butter over medium-high heat. Beat eggs; add sour cream, both cans of corn, salt and pepper. Stir in cornbread mix just until blended.
Cara menyiapkan Corn spoon bread:
- Step 1 Grease 9×13 baking dish.
- Step 2 Mix muffin mix, sugar, salt, pepper. Add creamed corn, kernel corn, sour cream, melted butter and eggs..
- Step 3 Bake for 40-45 minutes or until toothpick in center comes out clean..
Spoon bread is a Southern dish similar to cornbread, but it's more like a soufflé with a texture like the British Yorkshire pudding. The cornmeal base provides a toothsome texture that can stand up to heavier accompaniments, like chili. Add corn muffin mix, chili powder, smoked paprika, and cumin. In a large bowl, combine JIFFY Corn Muffin Mix, cream style corn, corn kernels, sour cream, yogurt, butter, eggs, sugar and salt. Spread corn mixture into the prepared skillet.
Gimana nih? Gampang kan? Itulah cara membuat corn spoon bread yang bisa Anda praktikkan di rumah. Semoga bermanfaat dan selamat mencoba!