Mini Tofu Pumpkin Pie. 📖 Recipe 💬 Reviews 🧄 Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol. Use firm or extra firm silken tofu.
Tofu – yes, this pie has tofu in it! It replaces the eggs and dairy and makes the pie ridiculously creamy. 💬 Reviews View the web story for this mini pumpkin pie tart recipe. 🧄 Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol.
Anda sedang mencari ide resep mini tofu pumpkin pie yang unik? Cara membuatnya memang tidak susah dan tidak juga mudah. Kalau salah mengolah maka hasilnya tidak akan memuaskan dan justru cenderung tidak enak. Padahal mini tofu pumpkin pie yang enak selayaknya punya aroma dan rasa yang bisa memancing selera kita.
📖 Recipe 💬 Reviews 🧄 Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol. Use firm or extra firm silken tofu.
Ada beberapa hal yang sedikit banyak mempengaruhi kualitas rasa dari mini tofu pumpkin pie, pertama dari jenis bahan, kemudian pemilihan bahan segar hingga cara mengolah dan menyajikannya. Tidak usah pusing kalau mau menyiapkan mini tofu pumpkin pie enak di rumah, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini bisa menjadi sajian spesial.
Nah, kali ini kita coba, yuk, ciptakan mini tofu pumpkin pie sendiri di rumah. Tetap dengan bahan sederhana, hidangan ini dapat memberi manfaat dalam membantu menjaga kesehatan tubuhmu sekeluarga. Anda bisa menyiapkan Mini Tofu Pumpkin Pie memakai 0 bahan dan 7 tahap pembuatan. Berikut ini langkah-langkah dalam menyiapkan hidangannya.
Bahan-bahan dan bumbu yang dibutuhkan untuk pembuatan Mini Tofu Pumpkin Pie:
Use firm or extra firm silken tofu. To make the filling, place all dry ingredients in a saucepan and whisk to combine. Then add pumpkin puree and whisk again. Slowly pour in milk and stir again until well combined.
Langkah-langkah membuat Mini Tofu Pumpkin Pie:
- Step 1 Take the frozen pastry out of the freezer. Preheat the oven to 425 F..
- Step 2 Put all the ingredients in a food processor and mix until smooth..
- Step 3 Roll out the pastry sheets and cut out circles slightly larger than the individual cups in your cupcake tin..
- Step 4 Grease your cupcake tin and fit the pastry in it. (It doesn't have to come all the way to the top.).
- Step 5 Poke holes on the bottom of the crust using a fork and spoon the pumpkin filling in each cup..
- Step 6 Bake in a 425 F preheated oven for 10 minutes then lower the heat to 325 F and continue baking for 20 to 25 minutes..
- Step 7 Take out of the oven and cool on a wire rack and refrigerate. Garnish with whip cream and serve.
Place over medium heat and bring to a low bubble – not boil – whisking often. Gives a caramel sweetness to this dessert. This is a classic holiday spice blend made of ground cinnamon, cloves, allspice, nutmeg, and ground ginger. Use your favorite store-bought or homemade crust. Blend Morinaga Silken Tofu – Lite Firm in a food processor or blender until creamy smooth.
Terima kasih telah menggunakan resep yang tim kami tampilkan di sini. Besar harapan kami, olahan Mini Tofu Pumpkin Pie yang mudah di atas dapat membantu Anda menyiapkan makanan yang enak untuk keluarga/teman ataupun menjadi inspirasi untuk berjualan makanan. Selamat mencoba!