Cara Gampang Membuat Mini Tofu Pumpkin Pie yang Enak

Mini Tofu Pumpkin Pie. šŸ“– Recipe šŸ’¬ Reviews šŸ§„ Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol. Use firm or extra firm silken tofu.

Tofu – yes, this pie has tofu in it! It replaces the eggs and dairy and makes the pie ridiculously creamy. When you will be taking the pie out of the oven it will be very jiggly.

Anda sedang mencari inspirasi resep mini tofu pumpkin pie yang unik? Cara menyiapkannya memang susah-susah gampang. Jika keliru mengolah maka hasilnya tidak akan memuaskan dan bahkan tidak sedap. Padahal mini tofu pumpkin pie yang enak selayaknya memiliki aroma dan rasa yang mampu memancing selera kita.

Banyak hal yang sedikit banyak mempengaruhi kualitas rasa dari mini tofu pumpkin pie, pertama dari jenis bahan, kemudian pemilihan bahan segar, sampai cara membuat dan menghidangkannya. Tidak usah pusing jika mau menyiapkan mini tofu pumpkin pie yang enak di rumah, karena asal sudah tahu triknya maka hidangan ini mampu menjadi sajian istimewa.

šŸ“– Recipe šŸ’¬ Reviews šŸ§„ Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol. Use firm or extra firm silken tofu.

Di bawah ini ada beberapa cara mudah dan praktis dalam mengolah mini tofu pumpkin pie yang siap dikreasikan. Anda bisa membuat Mini Tofu Pumpkin Pie menggunakan 0 jenis bahan dan 7 langkah pembuatan. Berikut ini langkah-langkah dalam membuat hidangannya.

Bahan-bahan dan bumbu yang digunakan untuk pembuatan Mini Tofu Pumpkin Pie:

Don't worry it will set when cool. pour pumpkin mixture into the pie crust. šŸ’¬ Reviews View the web story for this mini pumpkin pie tart recipe. šŸ§„ Ingredient notes Silken tofu – used as a substitute for evaporated milk, condensed milk and eggs (along with the cornstarch) in the pie. Adds creaminess, protein and reduces fat and cholesterol. Use firm or extra firm silken tofu. Blend Morinaga Silken Tofu – Lite Firm in a food processor or blender until creamy smooth.

Cara menyiapkan Mini Tofu Pumpkin Pie:

  1. Step 1 Take the frozen pastry out of the freezer. Preheat the oven to 425 F..
  2. Step 2 Put all the ingredients in a food processor and mix until smooth..
  3. Step 3 Roll out the pastry sheets and cut out circles slightly larger than the individual cups in your cupcake tin..
  4. Step 4 Grease your cupcake tin and fit the pastry in it. (It doesn't have to come all the way to the top.).
  5. Step 5 Poke holes on the bottom of the crust using a fork and spoon the pumpkin filling in each cup..
  6. Step 6 Bake in a 425 F preheated oven for 10 minutes then lower the heat to 325 F and continue baking for 20 to 25 minutes..
  7. Step 7 Take out of the oven and cool on a wire rack and refrigerate. Garnish with whip cream and serve.

Add pumpkin, honey, vanilla and spices; blend well. Add tofu, sugar, lemon, vanilla, cinnamon and salt to a blender or food processor. Add in pumpkin, nutmeg, and allspice and puree an additional minute. Pour filling into prepared crust and smooth surface. Great recipe for Mini Tofu Pumpkin Pie.

Terima kasih telah menggunakan resep yang kami tampilkan di halaman ini. Besar harapan kami, olahan Mini Tofu Pumpkin Pie yang mudah di atas dapat membantu Anda menyiapkan hidangan yang sedap untuk keluarga/teman ataupun menjadi ide dalam berjualan makanan. Semoga bermanfaat dan selamat mencoba!

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *